Wat kan een persoonlijke matchmaking service & matchmaker voor jou betekenen?

Waar vind je jouw levenspartner terwijl je zo druk bent?

Als je vrijgezel bent is het vinden van de juiste levenspartner één van de belangrijkste aspecten van een gelukkig leven. Maar waar vind je nu een partner als je druk bent met werk en andere verplichtingen & niet (meer) regelmatig uitgaat?

In Nederland worden er op het gebied van liefde & dating weinig toegankelijke, effectieve & efficiënte mogelijkheden geboden om jouw soulmate te vinden. Het grootste aanbod zit in – je kent ze wel – de online dating apps zoals Bumble, Tinder en Happn. Hierbij word je vaak gedwongen om een online dating profiel aan te maken, waarbij je moet overwegen om gezien te willen worden door mensen die je niet graag tegenkomt in privé sferen. Ook word er van je gevraagd om je suf te swipen totdat je jouw ideale match tegenkomt tussen miljoenen diverse mensen. Het is daarom niet gek dat de gemiddelde vrijgezel in Nederland ongeveer 10 uur per week op zo een dating app zit. Als alternatief heb je misschien wel eens van Raya gehoord. Dit is een ook een dating app, maar dan specifiek gericht op welgestelde & bekende singles. De kans is groot dat jij je hier niet meteen thuis in voelt én dat je niet eens toegelaten wordt door de eindeloze wachtrij.

Hiernaast bestaat het concept van matchmaking al meer dan 100 jaar. Toch is dit in Nederland populairder bij vooral ouderen en vrijgezellen uit een hoger segment. Datebase pakt het als een nieuw matchmakingbureau net even anders aan. Na jaren onderzoek doen hebben wij namelijk opgemerkt dat singles (lees: van jong tot oud) sterk de behoefte hebben aan privacy, diepgang en vernieuwing. Ze zouden het ideaal vinden om iemand te ontmoeten, waarbij ze weten dat de basis al goed zit. Dit vernieuwende relatie bemiddelingsbureau heeft dan ook als missie om nieuw leven en liefde in de stad te blazen.

Zet een streep door online dating apps en ontdek Datebase.

Datebase heeft alle leuke en wijze singles uit de Randstad en omgeving verzameld in een offline database, waardoor de kans groot is dat je jouw ideale match, met overeenkomende interesses en mindset, hiertussen zal vinden. Wij focussen ons alleen op singles met een growth mindset. Dit zijn mensen met een op groei gerichte mentaliteit, die avontuurlijk, ambitieus, mindful en positief in het leven staan. Bijzondere mensen die hun potentieel optimaal willen benutten, zich willen blijven ontwikkelen en op zoek zijn naar waardevolle oplossingen om hun leven in elk opzicht te verbeteren en verrijken.

Waarom een persoonlijke matchmaker een logische keuze is.

Gebruik je momenteel een dating app of datingsite en zoek je een betrouwbaar alternatief? Kies dan voor Datebase. Hierbij doen wij het voorwerk en scheelt het jou tijd, moeite en energie om uit te zoeken of iemand de juiste intentie en mentaliteit heeft. Je kan een persoonlijke matchmaker eigenlijk zien als een makelaar, die jou leuke en interessante woningen toont, aansluitend bij jouw behoeften en persoonlijke voorkeuren. Het enige wat jij hoeft te doen is een gratis kennismakingsgesprek inplannen and we’ll take care of your love life!

Wat kun je verwachten van Datebase matchmaking service?

Bij Datebase staat privacy hoog in het vaandel; je bent vindbaar, maar niet zichtbaar. Alle members zijn geïdentificeerd en gescreend op een growth mindset en de juiste intentie. We hebben het aanmeldingsproces (geheel online) zo efficiënt en toegankelijk mogelijk ingericht, zodat jij nog sneller jouw ideale match zal vinden. Wij leren alle members persoonlijk kennen door een vrijblijvend kennismakinggesprek en een inzichtelijk intakegesprek. De members van Datebase hebben deze gesprekken ervaren als leuk, interessant en gaven zelfs aan meer over hun zelf te weten te komen. Bij Datebase neemt hiernaast de man de leiding en dragen wij steeds zorg voor de eerste date, hierdoor zal het datingproces soepel verlopen.

Waar wacht je nog op?

Heb je geen zin meer in oppervlakkige gesprekken, ghosting of een eindeloze talkingstage? Ben je op zoek naar meer diepgang en een partner waarmee je kunt lachen, sparren en bouwen? Ben je klaar voor een nieuwe fase waarin je kunt settelen met iemand met wie je levelt? Plan dan nu jouw gratis kennismakingsgesprek. Wij kunnen niet wachten om jou beter te leren kennen en gaan graag voor je aan de slag!

Ready. Set. Date.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en krijg toegang tot Datebase met tijdelijk 5% korting.