Memberships

Bij Datebase begrijpen we dat het opbouwen van echte connecties veel tijd & energie kan kosten. Daarom maken we het jou nu gemakkelijker dan ooit om je ideale match te vinden, zonder dat er veel van je gevraagd wordt.

De matchmaker verricht namelijk al het werk & mannen zijn in charge met hun premium passief membership. Zij worden gematcht aan like minded-vrouwen in onze snelgroeiende database. Privacy staat voorop, dus je profiel wordt niet zomaar gedeeld. Waar wacht je nog op? Investeer eenmalig en ontdek de kracht van moeiteloos & toekomstgericht daten met Datebase.

Vrouwen

Passief lidmaatschap

145

Eenmalige betaling voor onbepaalde tijd

Als passief member vergroot je de kans om jouw ideale man te ontmoeten. Als vrouw profiteer je namelijk, zolang je wilt, van onze database met like-minded mannen, gescreend op de intentie voor een serieuze relatie & een growth mindset.

Je kunt als passief member op elk moment gematcht worden aan de mannen waar wij actief aan de slag voor gaan, totdat jij een succesvolle match vindt. 

Iedereen heeft zo zijn eigen wensen en voorkeuren. We houden hier rekening mee in het matching- en datingproces. Wil je eerst een keer facetimen voor het afspreken? Cool!

Wij doen het werk én de man neemt de leiding; daten moet fun en stressvrij zijn. Datebase heeft connecties en is op de hoogte van de leukste datingspots.

Je investeert eenmalig een bedrag van 95 euro (vrijgesteld van btw), waardoor je oneindig kans maakt op match voorstellen & verzorgde dates. Goede deal toch?! 

Mannen

Premium Passief Lidmaatschap

295

Eenmalige betaling voor onbepaalde tijd

Als premium passief member maximaliseer je de kans om jouw ideale vrouw te ontmoeten. Je wordt namelijk tot wel 3 keer gematcht aan like-minded vrouwen, gescreend op de intentie voor een serieuze relatie & een growth mindset.

Wij gaan gericht aan de slag in een snelgroeiende offline database dat voor 70% bestaat uit vrouwen. Door deze 70/30% verhouding verkeer jij je met een premium passief membership in een ideale positie, met mogelijkheden. 

Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren en behoeften. Met onze persoonlijke matchmaking service zijn we in staat om te filteren op jouw specifieke wensen en gaan we op zoek naar vrouwen met raakvlakken en overeenkomende interesses & doelen. 

We gaan gericht op zoek en doen al het werk; daten moet fun en stressvrij zijn. Alhoewel de man de leiding neemt, zijn wij er om jou te ontzorgen en adviseren.

Je investeert eenmalig of in 3 termijnen een bedrag van 295 euro (vrijgesteld van btw). Hierbij krijg je tot 3 op maat gemaakte match voorstellen.