Matchmaking voor mannen

Wij vinden jouw ideale vrouw, passief & privé.

Als je de behoefte voelt om jouw leven te delen met een vrouw, waarom zou je dan wachten totdat je haar tegenkomt? Wij hebben een offline database gecreëerd waar de leukste vrouwen van de Randstad zich aanmelden als passief member. 

Dit wil zeggen dat ze op elk moment gematcht kunnen worden aan jou! Met jouw premium passief membership geniet je van een privé, passieve, laagdrempelige, maar toch luxe ervaring zonder tijdrovende inspanningen.

Hoe verloopt het matchmaking proces?

Stap 1 - Vrijblijvend kennismaken

Stap 1

Get to know you

Online kennismakingsgesprek (max. 20 min).

Als je interesse hebt in een premium passief membership, kies dan een geschikt moment uit voor een vrijblijvende kennismaking. Voorafgaand aan dit gesprek halen we door middel van een inzichtelijke vragenlijst je basisgegevens op.

We gaan een informeel en open gesprek aan. Gedurende dit gesprek leg ik aan je uit wie we zijn en wat onze werkwijze is. Daarnaast licht je kort jouw achtergrond toe en wat je verwacht van de samenwerking. Indien beide partijen het vertrouwen hebben in een succesvolle bemiddeling, plannen we een intakegesprek in.

Stap 2 - Online intakegesprek

Stap 2

Get in Datebase

Intakegesprek (max. 60 min.)

Voor het intakegesprek krijg je het overige gedeelte van de vragenlijst toegestuurd, waarin wij de rest van je gegevens verzamelen. Het intakegesprek vindt online plaats (via Google Meet). De intake bestaat uit een interview (wat ons inzicht geeft in je leefwereld, interesses, behoeften, matchingsvoorkeuren). We stellen je vragen die je aan het denken zet en meer leert over jezelf en jouw kijk op relaties en het leven.

Na afloop van het gesprek, krijg je een samenwerkingsovereenkomst toegestuurd en vragen we naar een kopie van jouw ID. Hierna zullen we jouw offline profiel aanmaken. We zullen er alles aan doen om jouw unieke zelf, op de beste manier weer te geven. Dit gebeurt altijd in samenspraak met jou. Jouw offline profiel kan daarom altijd aangepast worden. Uiteraard wordt er 100% vertrouwelijk met jouw profiel omgegaan.

Stap 3 - Find your match

Stap 3

Find your match

Gerichte zoektocht tot 3 op maat gemaakte match voorstellen

Tijdens de zoektocht naar jouw ideale partner wordt er in Datebase gematcht op basis van overeenkomende interesses en persoonlijke voorkeuren, zoals uiterlijke voorkeuren en innerlijke kenmerken. Er wordt grondig en zorgvuldig te werk gegaan. Soms gaat dit snel, soms heeft het wat meer tijd nodig.

Wanneer wij denken dat er potentie is, dan stellen we het profiel van een vrouwelijke member aan je voor. Bij wederzijdse interesse nodigen we jullie uit voor een date.

Stap 4 - Get to know your match

Stap 4

Get to know your match

Time to date!

Bij Datebase neemt de man de leiding. Hierbij wordt telkens de eerste date met een match volledig uit handen genomen; wij plannen de date op een leuke plek, geheel naar jouw wens.

Alleen de kosten van de date zijn niet voor onze rekening. Bij wederzijdse interesse volgt er hopelijk nog een date. De algemene regel is dat de man het initiatief neemt om hier vervolg aan te geven. Achteraf horen we uiteraard graag hoe de date verlopen is! Als het geen succes was, dan gaat het matchmaking proces verder, met opnieuw de kans om gematcht te worden aan jouw ideale vrouw.

Wat kan Datebase voor jou betekenen?

  • Wij bieden je tot 3 op maat gemaakte match voorstellen, zodat je jouw kostbare tijd en energie niet hoeft te investeren in vrouwen met een andere intentie en mindset.
  • Net als een vastgoed makelaar, zullen we jou ook alleen match voorstellen voorleggen die aansluiten aan jouw persoonlijke wensen en voorkeuren.
  • Premium service: Jij neemt de leiding, maar wij ontzorgen & adviseren je gedurende het proces en verzorgen steeds de eerste date naar jouw wensen.

Wat kun je verwachten?

Hoor het van onze members die je voorgingen.

Testimonials zijn de woorden van echte members. Namen zijn veranderd om de privacy van de members te beschermen.

Premium passief membership

We leren je kennen via efficiënte online meetings. Hierin gaan we doelgericht aan de slag met jouw voorkeuren en behoeften. Bij een match en wederzijdse interesse, verzorg ik de eerste date naar jouw wensen. Alhoewel mannen vervolgens de leiding nemen, zal ik er nog steeds zijn om je te adviseren. 

Van onze persoonlijke aanpak, unieke matching-algoritme tot onze groeiende database met inspirerende vrouwen, bij Datebase hebben we alles in het werk gesteld om diepgaande connecties te maken.

Ready to upgrade your love life?

Neem de regie in eigen handen en stap recht op jouw droomvrouw af. Want, wat jij zoekt, zoekt jou ook!

Matchmaking voor mannen

Premium Passief Membership

295

Eenmalige betaling voor onbepaalde tijd

  • Als je geen tijd wil verspillen aan oppervlakkigheid en andere intenties dan een serieuze relatie, maar waarde hecht aan diepgang en raakvlakken.
  • Als je niet wil investeren in iemand om er vervolgens achter te komen dat jullie interesses en mindset toch niet matchen.
  • Als je druk bent met stappen zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling, gesteld bent op privacy en hierdoor op weinig plekken komt waar je een potentiële match tegen het lijf kunt lopen.

Datebase wordt aangetrokken door spontane single mannen en vrouwen (21+) met een growth mindset uit de Randstad (Rotterdam, Utrecht, Den Haag & Amsterdam). Hun tijd & privacy zijn kostbaar en daarom is onze unieke matchmaking service een uitkomst.

Absoluut! Bij Datebase hebben we al meerdere succesverhalen mogen zien. Dankzij ons zorgvuldige matchingproces, de inzet van ons ervaren matchmaker en de snelle groei van onze database, zijn we in staat om succesvolle matches & dates in gang te zetten.

We zijn trots op de positieve ervaringen en nieuwe liefdesverhalen die zijn ontstaan door onze diensten. Jouw ideale match kan het volgende succesverhaal zijn!

Bij Datebase gaan zowel mannen als vrouwen een passief membership aan. Op deze manier besparen we onze members kostbare tijd en energie. De database en de matchmaker verrichten namelijk al het werk.

Wel hebben we ervoor gekozen om mannen een premium passief membership te bieden. Dit wil zeggen dat we specifiek & actief aan de slag gaan voor hen. Vrouwen daarentegen kunnen passief gematcht worden aan onze mannelijke members.

Je krijgt één voor één, tot 3 op maat gemaakte match voorstellen aangeboden. Jouw eerste matchvoorstel kun je al binnen een maand ontvangen, maar uiteraard kan dit ook langer duren. Dit is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren, behoeften & de vrouwen in onze database en hun voorkeuren.

Hierdoor hebben we er bewust voor gekozen om de duur van zowel premium passief als passief open te laten. Bovendien geloven we er ook in dat iedereen zijn eigen pad bewandeldt.

Er wordt hard gewerkt om jouw ideale vrouw te vinden. Tijdens het proces word je begeleidt en voorgesteld aan potentiële vrouwen. We hebben regelmatig contact om te horen hoe het met je gaat en om de voortgang te bespreken.

Matchmaking is een persoonlijke service, en zoals we allemaal weten, lijken twee mensen op papier misschien perfect voor elkaar, maar kan het zo zijn dat er in real life geen chemie is. Om deze reden kunnen we niet garanderen dat je verliefd wordt, maar wel dat je op echte dates gaat, met echte vrouwen en waardevolle ervaringen beleefd.

Als we een passende match voor je gevonden hebben en je een relatie aangaat voor een periode langer dan 2 maanden. Je krijgt hier 3 keer de kans voor.

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je na 3 potentiële match voorstellen helaas nog niet de juiste connectie hebt gemaakt, dan eindigt de zoektocht helaas ook. In dit geval kun je ervoor kiezen om opnieuw een premium passief membership aan te gaan.

Hiernaast kun je ook buiten Datebase jouw partner hebben ontmoet, dan stopt de zoektocht voor een periode langer dan 2 maanden ook. Opzeggen kan uiteraard ook altijd. Als Datebase heeft voldaan aan haar zorgplicht, krijg je geen geld terug.

Het kennismakingsgesprek en het intakegesprek met de matchmaker vinden beiden online plaats via Google Meet. Hiervoor heb je op de computer/laptop geen account nodig, maar vanaf je telefoon moet je de Google Meet app downloaden. Na het inplannen van je afspraak, ontvang je een bevestigingsmail van ‘Calendly’, in deze mail (ergens in het midden) staat de titel: ‘Location’ met daaronder: ‘This is a Google Meet web conference. Join now’ – Zie de screenshot hieronder. Computer of Laptop: Als je op ‘Join now’ klikt via de computer of laptop dan kom je vanzelf in de Google Meeting. Je klikt vervolgens op ‘Deelnameverzoek’ en wacht totdat de matchmaker je verzoek toelaat op de afgesproken tijd.

Mobiel: Als je op ‘Join now’ klikt via je mobiel en je hebt de Google Meet app nog niet geïnstalleerd, klik dan ‘open’. Hiermee word je omgeleid om de Google Meet app te downloaden. Installeer deze app, hiermee kom je namelijk automatisch in de Google Meeting terecht als je op ‘Join now’ klikt. Vervolgens klik je op “Deelnameverzoek” en wacht je totdat de matchmaker je verzoek toelaat op de afgesproken tijd.

Binnen Datebase staat privacy hoog in het vaandel. We delen pas je naam en contactgegevens wanneer je hier zelf toestemming voor geeft.