Matchmaking voor vrouwen

Matchmaking voor Vrouwen

Ontmoet jouw ideale man, passief & privé.

Als single vrouw kan het best een uitdaging zijn om jouw ideale man te vinden. Wij hebben daarom een offline database gecreëerd waarin we jou de kans bieden om gematcht te worden aan like-minded mannen in de Randstad, die premium passief member zijn van Datebase.

Met een passief membership kun je op deze manier, op elk moment in contact gebracht worden aan een man met potentie en de intentie voor een serieuze relatie. 

Hoe verloopt het proces?

Stap 1 - Vrijblijvend kennismaken

Stap 1

Get to know you

Online kennismakingsgesprek (max. 20 min).

Als je interesse hebt in een passief lidmaatschap, kies dan een geschikt moment uit voor een vrijblijvende kennismaking. Voorafgaand aan dit gesprek halen we door middel van een inzichtelijke vragenlijst je basisgegevens op.

We gaan een informeel en open gesprek aan. Gedurende dit gesprek leg ik aan je uit wie we zijn en wat onze werkwijze is. Daarnaast licht je kort jouw achtergrond toe en wat je verwacht van de samenwerking. Indien beide partijen het vertrouwen hebben in een succesvolle bemiddeling, plannen we een intakegesprek in.

Stap 2 - Online intakegesprek

Stap 2

Get in Datebase

Intakegesprek (max. 60 min.)

Voor het intakegesprek krijg je het overige gedeelte van de vragenlijst toegestuurd, waarin wij de rest van je gegevens verzamelen. Het intakegesprek vindt online plaats (via Google Meet). De intake bestaat uit een interview (wat ons inzicht geeft in je leefwereld, interesses, behoeften, matchingsvoorkeuren). We stellen je vragen die je aan het denken zet en meer leert over jezelf en jouw kijk op relaties en het leven.

Na afloop van het gesprek, krijg je een samenwerkingsovereenkomst toegestuurd en vragen we naar een kopie van jouw ID. Hierna zullen we jouw offline profiel aanmaken. We zullen er alles aan doen om jouw unieke zelf, op de beste manier weer te geven. Dit gebeurt altijd in samenspraak met jou. Jouw offline profiel kan daarom altijd aangepast worden. Uiteraard wordt er 100% vertrouwelijk met jouw profiel omgegaan.

Stap 3 - Oneindig kans op match voorstellen & dates

Stap 3

Find your match

Oneindig kans op match voorstellen & dates

Als passief member in Datebase, maak je oneindig kans op potentiële match voorstellen op basis van overeenkomende interesses en persoonlijke voorkeuren, zoals innerlijke en uiterlijke kenmerken. Wanneer wij denken dat er potentie is en de man geïnteresseerd is in jouw profiel, dan vragen we of jij ook interesse hebt. Bij wederzijdse interesse nodigen we jullie uit voor een date.

Stap 4 - Just dress up & show up!

Stap 4

Get to know your match

Just dress up & show up!

Bij Datebase neemt de man de leiding. Wij plannen de eerste date op een plek in de Randstad, die hij heeft uitgekozen. Het enige wat jij hoeft te doen is komen opdagen. Bij wederzijdse interesse volgt er hopelijk nog een date. De algemene regel is dat de man het initiatief neemt om hier vervolg aan te geven. Als het geen succes was, dan blijf je als passief member in Datebase staan en krijg je met onze matchmaking service steeds opnieuw de kans om gematcht te worden aan een potentiële man.

Wat kan Datebase voor jou betekenen?

  • Je maakt oneindig kans op match voorstellen zonder jouw kostbare tijd & energie te investeren in mannen met een andere intentie en mindset.
  • Net als een vastgoed makelaar, zul je alleen gematcht worden aan mannelijke profielen die aansluiten aan jouw persoonlijke wensen en voorkeuren.
  • De man neemt de leiding: Bij een match en wederzijdse interesse neemt de man het initiatief om de connectie te verkennen, alhoewel Datebase de eerste date coördineert. 
matchmaking succesverhaal

Wat kun je verwachten?

Hoor het van onze members die je voorgingen.

Testimonials zijn de woorden van echte members. Namen zijn veranderd om de privacy van de members te beschermen.

Passief membership

We leren je kennen via efficiënte online meetings. Hierin krijg je de ruimte om al jouw voorkeuren en behoeften te delen. Hierna maak je oneindig kans om gematcht te worden aan de mannelijke members die in charge zijn bij Datebase. Bij een match en wederzijdse interesse neemt de man ook de leiding.

Van onze persoonlijke aanpak, unieke matching-algoritme tot onze groeiende database met inspirerende mannen, bij Datebase hebben we alles in het werk gesteld om diepgaande connecties te maken.

Ready to upgrade your love life?

Neem de regie in eigen handen en maak jezelf vindbaar voor jouw ideale man. Want, wat jij zoekt, zoekt jou ook! 

Matchmaking voor vrouwen

Passief Membership

145

Eenmalige betaling voor onbepaalde tijd

  • Als je geen tijd wil verspillen aan oppervlakkigheid en andere intenties dan een serieuze relatie, maar waarde hecht aan diepgang en raakvlakken.
  • Als je niet wil investeren in iemand om er vervolgens achter te komen dat jullie interesses en mindset toch niet matchen.
  • Als je druk bent met stappen zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling, gesteld bent op privacy en hierdoor op weinig plekken komt waar je een potentiële match tegen het lijf kunt lopen.

Datebase wordt aangetrokken door spontane single mannen en vrouwen (21+) met een growth mindset uit de Randstad (Rotterdam, Utrecht, Den Haag & Amsterdam). Hun tijd & privacy zijn kostbaar en daarom is onze unieke matchmaking service een uitkomst.

De meeste members zitten voornamelijk in leeftijdscategorie 25-45 jaar. Echter, hebben we ook members jonger en ouder!

Absoluut! Bij Datebase hebben we al meerdere succesverhalen mogen zien. Dankzij ons zorgvuldige matchingproces, de inzet van ons ervaren matchmaker en de snelle groei van onze database, zijn we in staat om succesvolle matches & dates in gang te zetten.

We zijn trots op de positieve ervaringen en nieuwe liefdesverhalen die zijn ontstaan door onze diensten. Jouw ideale match kan het volgende succesverhaal zijn!

Bij Datebase gaan zowel mannen als vrouwen een passief membership aan. Op deze manier besparen we onze members kostbare tijd en energie. De database en de matchmaker verrichten namelijk al het werk.

Wel hebben we ervoor gekozen om mannen een premium passief membership te bieden. Dit wil zeggen dat we specifiek & actief aan de slag gaan voor hen. Vrouwen daarentegen kunnen passief gematcht worden aan onze mannelijke members.

Met een passief membership krijg je een exclusieve life-time access tot onze database van uitzonderlijke mannen met een growth mindset. Hiermee loop jij als vrouw jouw ideale match nooit mis, je krijgt namelijk oneindig de mogelijkheid om gematcht te worden aan onze mannelijke members.

Ga je op date en werkt het na een tijdje toch niet? Dan kun je opnieuw gematcht worden aan een nieuwe man. We kunnen niet garanderen dat je verliefd wordt, maar wel dat je op echte dates gaat, met echte mannen en waardevolle ervaringen beleefd.

Een passief membership stopt wanneer je een relatie, binnen of buiten Datebase, aan bent gegaan voor een periode langer dan 2 maanden. Uiteraard kun je jouw passief membership ook altijd zelf stopzetten, neem hiervoor gerust contact op.

Het kennismakingsgesprek en het intakegesprek met de matchmaker vinden beiden online plaats via Google Meet. Hiervoor heb je op de computer/laptop geen account nodig, maar vanaf je telefoon moet je de Google Meet app downloaden. Na het inplannen van je afspraak, ontvang je een bevestigingsmail van ‘Calendly’, in deze mail (ergens in het midden) staat de titel: ‘Location’ met daaronder: ‘This is a Google Meet web conference. Join now’ – Zie de screenshot hieronder. Computer of Laptop: Als je op ‘Join now’ klikt via de computer of laptop dan kom je vanzelf in de Google Meeting. Je klikt vervolgens op ‘Deelnameverzoek’ en wacht totdat de matchmaker je verzoek toelaat op de afgesproken tijd.

Mobiel: Als je op ‘Join now’ klikt via je mobiel en je hebt de Google Meet app nog niet geïnstalleerd, klik dan ‘open’. Hiermee word je omgeleid om de Google Meet app te downloaden. Installeer deze app, hiermee kom je namelijk automatisch in de Google Meeting terecht als je op ‘Join now’ klikt. Vervolgens klik je op “Deelnameverzoek” en wacht je totdat de matchmaker je verzoek toelaat op de afgesproken tijd.

Binnen Datebase staat privacy hoog in het vaandel. We delen pas je naam en contactgegevens wanneer je hier zelf toestemming voor geeft.