The story behind Datebase

The story behind Datebase

Hi! Mijn naam is Sharaifa Taus, 31 jaar & geboren en getogen in Rotterdam. Ik kan mezelf het beste omschrijven als een ambitieuze vrouw die hard werkt aan haar mooiste leven. 

Na jaren ondernemen vond ik mijn passie in Datebase; naast dat ik energie krijg van verbinden en organiseren, werd ik verliefd op het idee dat ik met matchmaking van betekenis kan zijn voor een ander. 

Ik moest en zou verandering brengen in een branche die niet toegankelijk is voor iedereen. Vooral als je waarde hecht aan privacy, diepgang & efficiëntie, voelt het voor velen alsof er geen opties zijn om een échte connectie te maken.

Het werd mijn missie om matchmaking opnieuw op de kaart te zetten en om hier een nieuwe, frisse doelgroep mee aan te spreken; zelfbewuste, positieve singles die geen tijd willen verliezen en goed weten wat ze willen en waard zijn. 

Datebase is sinds september 2022 officieel gevestigd in de Randstad. Ik ben dankbaar dat dit vernieuwende concept zo goed ontvangen wordt en dat we elke dag groeien en steeds meer matches, dates & succesverhalen tot stand kunnen brengen! 

" Door mijn eigen omgeving was ik me ervan bewust dat de datingindustrie toe was aan vernieuwing. Ik wilde na alle oppervlakkige dating apps terug naar een persoonlijke benadering waarin singles vindbaar zijn, maar niet zomaar zichtbaar voor anderen "

Passie

Passie

Het maakt mij gelukkig als ik kan bijdragen aan het geluk van een ander.

Daadkracht

Daadkracht

Ik ben betrokken, denk mee en ga doelgericht maar realistisch te werk.
Netwerk

Netwerk

Ik heb een groot netwerk van like-minded singles om mij heen.