Datebase Matchmaking’s nieuwe campagne verovert Rotterdam met 38 beeldschermen!

Datebase matchmaking is here to shake things up! Wij zijn super enthousiast dat we groeien en meer mogelijkheden krijgen om ons vernieuwende matchmaking agency een vaste plek te geven in het hart van de Randstad. Wil je meer weten over dit bijzondere initiatief? Lees dan snel verder!

Heb jij onze nieuwe campagne al gespot op wel 38 grote schermen verspreid over de drukste knooppunten in de stad? Bij Datebase Matchmaking gaan we altijd een stap verder om de aandacht te trekken en onze boodschap naar een breder publiek te brengen. Met deze campagne willen we de inwoners van Rotterdam laten weten dat wij er zijn om singles met een growth mindset aan elkaar te verbinden, op een persoonlijke manier die voor velen beter aanvoelt dan online dating apps of traditionele datingsites en matchmaking services.

Datebase opent nieuwe mogelijkheden voor singles

Datebase Rotterdam Metro Campagne

Bij Datebase weten we als geen ander hoe ingewikkeld het kan zijn om de juiste persoon te vinden. Hierdoor is het voor ons belangrijk dat we zichtbaar zijn op de juiste plaatsen. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze boodschap zich verspreid en dat we nog meer singles aan elkaar kunnen matchen. Van winkelcentra tot treinstations, wij laten weten dat wij eindelijk een toegankelijke plek bieden waar ambiteuze vrijgezellen elkaar kunnen treffen.

Let’s spread love; samen maken we het verschil!

Bij Datebase draait het allemaal om waardevolle connecties en ook jij kunt een rol spelen in het vergroten van ons bereik! We dagen je uit om onze boodschap te delen en anderen te inspireren om member te worden van onze offline community. Want hoe meer mensen zich aansluiten, hoe meer waardevolle connecties er ontstaan. Dus, spread the word! Vertel je vrienden, familie en die aardige barista in je favoriete koffiezaakje over Datebase. Laten we samen een beweging creëren en de wereld overspoelen met liefde, positive vibes en avontuur. Doe je mee?

Ontdek meer over Datebase Matchmaking:

Wil je meer weten over de voordelen van het werken met een matchmaker? Bekijk dan mijn blogpost: 5 voordelen van samenwerken met een matchmaker of volg ons op Instagram en blijf op de hoogte van onze nieuwste updates. 

Ben je single en nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Meld je vandaag nog hieronder aan voor een vrijblijvende online kennismaking en stel je open voor een nieuw avontuur!

Ready. Set. Date.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en krijg toegang tot Datebase met tijdelijk 5% korting.