Een recent succesvol matchmaking verhaal!

Doordat Datebase elke dag groeit, krijg ik vaak de vraag of er al matchmaking succesverhalen zijn. Het antwoord hierop is JA! Als matchmaker haal ik er dan ook super veel plezier uit om kwalitatieve matches te maken en om members vervolgens aan elkaar voor te stellen.

In deze blog zal ik jou meenemen in een leuk recent succesverhaal. Je krijgt meteen een kijkje achter de schermen in het matchmaking proces van Datebase.

Man, ondernemer, 34 jaar

Een paar weken terug kwam er een weer nieuwe man binnen:

  • Charismatisch, ambitieus en recht door zee
  • Leeft een goed en fijn leven
  • Druk met zijn goedlopende onderneming
  • Is sportief & hecht veel waarde aan een gezonde lifestyle
  • Reist veel voor zijn werk, maar ook in zijn vrije tijd
  • Gesteld op privacy; houdt niet van social media & dating apps
  • Komt in zijn vrije tijd niet op uitgaansplekken

Hij wil zijn leven delen met een intelligente like-minded vrouw, iemand met een sterk karakter & een zorgzame, warme persoonlijkheid.

Vrouw, marketing manager, 31 jaar

Toen slechts een week later deze leuke vrouw met een sprankelende, warme persoonlijkheid, Datebase binnen kwam, moest ik al meteen aan die charmante man van hiervoor denken.

Haar uiterlijk was namelijk precies hoe hij zijn type omschreef. Toen ik na haar intake een duidelijk beeld kreeg van haar mindset, levensvisie interesses & voorkeuren, wist ik het eigenlijk al bijna zeker; dit is een match!

Zij matchte voor 73% aan zijn offline profiel & hij voor 75% aan haar offline profiel.

De matchingspercentages bevestigde dat ik het goed had! Deze percentages ontstaan namelijk aan de hand van de vragenlijst die ze beiden hebben ingevuld. Hoe meer raakvlakken, hoe hoger het percentage!

Toen ik ze op de hoogte bracht van de match, was er na het zien van elkaars offline profiel sprake van wederzijdse interesse. De man nam de leiding om de connectie te verkennen! And guess what:

After 2 dates, they are still vibing!

Moral of the story

matchmaking succesverhaal

De reden dat ik matchmaker wilde worden is, omdat ik in een wereld waarin het niet makkelijk is om elkaar te treffen, kansen zag om mensen bij elkaar te brengen.

Dit was ook de reden van zowel de man als vrouw om zich aan te melden. Door hun drukke levensstijl wisten ze dat het lastig was om in contact te komen met hun potentiële partner.

En laten we realistisch zijn: Hoe groot is de kans dat deze twee singles – die precies weten wat ze willen, zoveel te bieden hebben, een druk leven leiden, niet actief zijn op social media en datingapps – elkaar buiten Datebase hadden ontmoet?

So what's still holding you back?

Datebase wordt aangetrokken door een interessante doelgroep; mensen met een growth mindset. Dit zijn mensen die ambitieus avontuurlijk, mindful & positief in het leven staan. Ze zien mogelijkheden, waar anderen problemen zien & gaan door waar anderen opgeven. Ze hebben wilskracht & werken hard aan een steeds betere versie van zichzelf.

We hebben het proces zo efficiënt mogelijk ingericht; je investeert maar 2 uur van je tijd online en wij doen de rest! Ontdek het matchmaking proces voor vrouwen of mannen.
Bij Datebase pakken we het anders aan en hebben we matchmaking betaalbaar en toegankelijk gemaakt. Je betaalt ook maar eenmalig en zit niet vast aan een abonnement 😉 Bekijk de tarieven van de memberships.

Als je zin hebt en toe bent aan een nieuwe fase in je leven dan is Datebase zeker de moeite waard om een kans te geven. Zoals je zelf hebt kunnen lezen, kun je er namelijk zoveel moois voor terug krijgen!

Ready. Set. Date.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en krijg toegang tot Datebase met tijdelijk 5% korting.